Căi de Acces

Din Rădăuți: Localizați centrul orașului Rădăuti și urmați Str. Putnei (Drumul Național 2H). Hostel Harmonie se găsește la aproximativ 800 m de centru, pe partea stângă a drumului la Nr. 213 unde vă așteptăm cu drag.

Din Suceava: Din centrul orașului Suceava ieșiți pe Drumul European E85 în direcția localității Dărmănești. După aproximativ 23 Km, în dreptul localității Românești părăsiți E85 și virați la stânga pe DN 2H în direcția Milișăuți. După incă 15 Km veți ajunge in centrul orașului Rădăuți. Continuați pe Drumul Național 2H (str. Putnei) in direcția localității Putna. După aproximativ 800 m veți ajunge la Hostel Harmonie situat pe partea stânga a drumului.

Din Putna: De la Mănăstirea Putna ieșiți pe Drumul Național 2H în direcția Bivolărie, Vicovu de Jos, Gălănești, iar după aproximativ 30 Km ajungeți la intrarea in orașul Rădăuți prin Str. Putnei. După încă aproximativ 600 m veți vedea Hostelul Harmonie pe partea dreapta a drumului.

Din Siret: Din centrul orașului Siret ieșiți pe Drumul European E85 în direcția orașului Suceava. După aproximativ 6 Km, în dreptul localității Ratoș virați la dreapta pe DN 17A în direcția localității Dornești. Mențineți acest drum și după 12 Km veți ajunge in centrul orașului Rădăuți. Continuați pe Drumul Național 2H (str. Putnei) in direcția localității Putna. După aproximativ 800 m veți ajunge la Hostel Harmonie situat pe partea stânga a drumului.

Din Sucevița: De la Mănăstirea Sucevița ieșiți pe Drumul Național 17A in direcția localității Marginea și după aproximativ 20 Km, ajungeți în centrul orașului Rădăuți prin Strada Ștefan cel Mare. Virați la stânga și continuați pe Drumul Național 2H (str. Putnei) in direcția localității Putna. După aproximativ 800 m veți ajunge la Hostel Harmonie situat pe partea stânga a drumului.

Din Solca: De la Solca se poate ajunge la Rădăuți pe 2 căi: pe Drumul Național 2E prin Clit, Marginea și apoi pe DN 17A până la Rădăuți sau pe Drumul Național 2K prin Arbore până la Milișăuți și apoi pe DN 2H spre Bădeuți, Rădăuți.


Trimite un Mesaj