Oscar Wilde:

Cand suntem fericiti suntem intotdeauna buni, dar cand suntem buni nu suntem intotdeauna fericiti. A fi bun inseamna a fi intotdeauna in armonie cu tine insuti.

Scopul nostru este acela de a va crea un ambient placut, iar chipurile dumneavoastra sa radieze de fericire si armonie.

Inaugurat in Decembrie 2015, Hostel Harmonie beneficiaza de cele mai noi dotari: o cladire noua, moderna cu camere confortabile si spatioase, toate dispunand de baie proprie, tv, internet si seif. Hostelul este structurat pe 3 etaje si totalizeaza un numar de 15 camere. Cele 15 camere ale hostelului ofera tot confortul necesar uneri sederi memorabile.

Hostel Harmonie serveste zilnic un bogat bufet de mic dejun.

Ce va putem oferi ?

  • 15 camere amenajate individual
  • Serviciu de receptie 24/7
  • Parcare privata monitorizata
  • Wi-fi gratuit
  • Mic dejun
  • Seif

Localizare Turistica

Hostel Harmonie este situat in Radauti, la doar 800 m de centrul orasului. Fiind pozitionat pe strada Putnei, cele mai importante atractii turistice bucovinene sunt foarte usor de gasit si explorat. Distanta dintre Radauti si Manastirea Putna este de 35 km si poate fi parcursa in aproximativ 38 minute. Bucovina, una dintre cele mai frumoase provincii carpatice, este un ţinut fascinant prin istoria locului şi a oamenilor, prin armonia peisajului cu cele mai miraculoase culori.

Fie ca sunteți într-un voiaj de afaceri sau într-un voiaj de relaxare, fie că aveți un eveniment privat, dorim ca șederea dumneavoastră să fie cat mai placuta in acest loc extraordinar în care veți descoperi armonia perfectă in toate.

Vizitatorul ce a poposit pe meleagurile Radautene va fi încântat de parcurile frumos amenajate, se va reculege la necropola primilor voievozi de la Manastirea Bogdana, în Catedrala din centrul orasului, se va bucura de maiestria si frumusetea obiectelor expuse în Muzeul etnografic, de ceramica smaltuita a mesterilor din familia Colibaba. Templul evreiesc din Radauti este unul dintre cele mai importante obiective turistice din Bucovina, obiectiv pe care nu ar trebui sa-l ratati daca va aflati in apropiere.Herghelia din oras cu caii de rasa constituie de altfel un interesant punct turistic.

Manastirea Putna este cea mai reprezentativa ctitorie a lui Stefan cel Mare. Chilia lui Daniil Sihastru a fost sapata cu dalta si ciocanul de cel care va deveni sfetnicul de taina al lui Stefan cel Mare si la indemnul caruia Voievodul zideste Manastirea lui de suflet, loc drag si dupa moarte.

Bucovina este, fara doar si poate, o zona in care bucatele traditionale sunt la ele acasa. Dintr-o zona de poveste, plina de istorie si cu peisaje unice, nu puteau lipsi preparatele culinare cu traditie, care formeaza astazi mostenirea culturala a bucovinenilor.